Joshua Ray Walker

Arrangementsinfo

Blårock Cafe
Strandgata 14
Tromsø

Åpne i google maps

Beskrivelse

Utsatt til 2022

Vi jobber med ny dato

Blårock og TNCF presenterer JOSHUA RAY WALKER

Joshua Ray Walker fra Dallas, Texas, er nettopp ferdig med en triumfferd av en Skandinaviaturné i kjølvannet av sitt debutalbum "Wish You Were Here". Americana-artisten har høstet strålende kritikker for albumet, og har vist seg å være en minst like formidabel opplevelse på konsertscenene. Anmeldere og publikum har vært i ekstase etter Walkers første runde i det høye nord, og Egon Holstad fra Feedback og iTromsø gav konserten terningkast 6 og skrev følgende: 

"Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I april kommer det vi har klokketroa på blir gjennombruddet for Joshua Ray Walker, nemlig hans andre plate. Han bygger videre på sin autoritet og autentisitet som låtskriver, med nære og personlige tekster smidd sammen med ekstremt godt musikalsk håndverk. Selv om han allerede blir sammenlignet med andre og store americanautøvere, er vi skråsikre på at Joshua kommer til å fortsette å sette sitt særpreg på sjangeren også med dette oppfølgeralbumet.

Billetter

 • Student
  Studentbillett kan kjøpes av studenter som har betalt semesteravgift inneværende semester.
  kr 230,00
  Utsolgt
 • Ordinær
  kr 280,00
  Utsolgt